Vattenrenare

SPUABs unika system för vattenrening ger 100 % rent vatten från bräckt eller normalt förorenat vatten, oavsett om det kommer från Sverige eller andra kontinenter som Afrika eller Asien kan det att renas så att det går att dricka.

SPUABs koncept för vattenbehandlings ygger på att använda naturlagar med en låg investeringskostnad, hög tillgänglighet, låga underhållskostnader samt att det alltid skall gå att producera rent vatten även om det inte finns tillgång till elektricitet.

Konstruktionen är mycket tålig och klarar de svåraste utmaningar. Vattenrenaren kan användas både för stationärt bruk eller vid akuta tillfällen som naturkatastrofer t.ex tsunamis och i flyktingläger.
SPUAB-konceptet handlar om att lösa vattenproblem och transporteras enkelt på pickup, mindre lastbil eller på släpvagn.

SPUAB Concept 10-serien för vattenrening kan skräddarsys utifrån behov.
Skissen visar ett exempel på hur man installerar stationär utrustning för ett samhälle, by eller stad.
Utrustningen kan seriekopplas och stödja tusentals människor.

Vårt mål är att använda naturliga verktyg för att lösa vatten- , miljö- och energifrågor, med minsta möjliga användning av oönskade kemikalier. SPUAB-systemet ger rent vatten utan bakterier, virus eller kolibakterier.

SPUABs lösning har en mycket låg energiförbrukning och det finns inget behov av elnät. Utrustningen drivs av solpaneler men kan om så önskas kompletteras med batterier och DC230 V.

Teknisk specifikation:
Dimension h = 1200 mm
l = 1300 mm d = 600 mm
Vikt tom är 210 kg
fullt med vatten är 650 kg
Informationstekniken för membran
20 år solcell garanti
10 års solpanel garanti
Kapacitet 24.000 liter per dag

Det är viktigt att ta hand om avloppsvatten. SPUABs system löser även detta problem. Vi kan leverera större behandlingssystem för större städer genom våra partners.

SPUABs unika lösning för vattenrening är mycket god då effektivitet och resultatet beaktas. Vi har en bred erfarenhet i branschen och är stolta över de konkreta resultaten. Alla delar och komponenter är miljövänliga och återvinningsbara.