Om SPUAB

Företaget Sandvikens Projektutveckling AB har grundats av Sten-Åke Holmström och Torsten Bauer. Vi har båda under lång tid sökt en affärspartner att förverkliga våra drömmar att få en värld vi vill att våra och andras barn och barnbarn ska kunna leva, andas och njuta av naturen.

Vi har dock haft svårt att finna denna affärspartner fast vi även sökt långt borta i andra länder. Av en tillfällighet strålade dessa två Sandviksbor, vilka kände varandra i ungdomen, samman under en företagsmässa år 2010 i Göranssonska Arenan, arrangerat av Företagarföreningen och kommunen. En är en dynamisk företagare vilken alltid varit öppen för olika lösningar och som har verkat i kommunen och den andre vitt berest som lång tid levat och arbetat internationellt utanför kommungränsen.

Det betyder att lösningen på en företagspartner var nära och inte långt bort, lika nära som de flesta av våra lösningar är med konceptet grön energi och grön tillvaro.

Vi vill därför säga, håll ögonen öppna då lösningen oftast är mycket närmare än man tror. Kom gärna med idéer och förslag så förverkligar vi även din dröm för en sund framtid!